OPĆI UVJETI

 • Pristup ovoj stranici i podacima sadržanim na njoj podložni su niže navedenim uvjetima i odredbama. Nastavite li ih dalje koristiti, smatrat će se da ste pristali na predmetne pravne uvjete.
 • Ovime prihvaćate i podvrgavate se hrvatskom materijalnom pravu kao isključivo mjerodavnim za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta upotrebe ove internet stranice. Hrvatski sudovi isključivo su nadležni za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat upotrebe predmetnog internet portala ili u vezi s njima.
 • Podaci i informacije objavljene na ovom internet portalu se mogu u svako vrijeme, bez prethodne najave, ažurirati ili izmijeniti.
 • Sadržaj koji se nalazi na stranicama ne smije se koristiti kao poziv na kupnju, navod medicinski kvalitetnijim proizvodima ili proizvodima koji garantiraju izliječenje ili medicinski ljekovito djelovanje
 • Internet stranice sadrže informacije o proizvodima koje prodaje JAMI. Nastojimo da informacije o proizvodima budu točne i ažurne, ali se ograđujemo od mogućih pogrešaka u objavljenim informacijama.
 • JAMI ne preuzima odgovornost niti krivnju za bilo kakve pogreške ili propuste u sadržaju na internet stranicama, kao ni za točnost objavljenih informacija, odnosno nije odgovorna za povremeno nefunkcioniranje stranica ili njihovih dijelova.
 • Fotografije i prikazi na ovim stranicama  ne moraju odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. Neke fotografije mogu biti tipske za određeni tip proizvoda. Ukoliko dobavljiv proizvod značajno odstupa od proizvoda traženih karakteristika JAMI će kupca korisnika obavijestiti i postupiti prema dogovoru.
 • Ovi pravni uvjeti podložni su izmjenama i važećim se smatraju oni trenutno izloženi na stranicama.
 • Zadržavaju se i prava koja nisu izrijekom navedena.

REKLAMACIJE I POVRATI

U slučaju reklamacije, oštećenja prilikom dostave, pogreške kod prijenosa podataka ili nekog drugog nedostatka, molimo vas da nam se javite u roku od dva radna dana od primitka pošiljke. Kupac je dužan uputiti reklamaciju i to e-mailom na jami@jami.com.hr, telefonski na +385(0)1 2725 646, pismeno u zakonskom roku od 14 dana ili putem našeg online obrasca za jednostrani raskid ugovora o kupnji proizvoda

Pravo na reklamacije korisnik stječe ako:

 • roba nije isporučena po uputama iz narudžbe
 • isporučena roba ne odgovara standardima
 • je došlo do oštećenja prilikom isporuke

Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, te je kupac dužan da usporedi primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje, to je odmah nužno napomenuti jer naknadne reklamacije se neće uvažavati.

Sve navedene pritužbe riješit ćemo u dogovoru s naručiteljem, odnosno primateljem robe.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

PISANI PRIGOVORI

Sukladno čl. 10. st. 1. – 3. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14),

Obavještavamo potrošače da pisani prigovor kojim iznose svoje nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu podnijeti poštanskim putem na adresu:
JAMI, Zdenko Jambrešić.
Kalnička 10
10342 Dubrava
HRVATSKA
ili poslati putem e-maila na: jami@jami.com.hr

Sukladno čl. 10. st. 5. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14), na Vaš pisani prigovor očitovat ćemo se odgovorom u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka Vašeg prigovora.

U pisanom prigovoru molimo napišite Vaše ime i prezime, te adresu za dostavu odgovora.

Za telefonske upite, komentare, sugestije i prigovore stojimo na usluzi i na telefonu +385(0)1 2725 646

 

IZJAVA O PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI

JAMI se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe.

Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.).

JAMI neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.

Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici JAMI i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

JAMI se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza.

Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) JAMI ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti.

JAMI informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka te redovito daje kupcima mogućost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške svrhe.

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac je dužan o promjeni obavijestiti JAMI. U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, JAMI ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.

Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se isključivo na stranice pojedinog proizvoda te na sve stranice unutar jami.com.hr domene, a ne na vanjske stranice na koje upućuju linkovi na jami.com.hr domeni, za koje stranice jami.com.hr nije nadležan niti odgovoran te za koje stranice jami.com.hr ne prikuplja i ne obrađuje podatke korisnika

Osim u  slučaju elektronske narudžbe, u drugim slučajevima JAMI neće kupcu slati elektronske poruke ukoliko na to kupac nije izričito pristao.