Ja sam Ivan Prelec, 36 god., iz Vrbovca.
U veljači nakon kolonoskopije utvrđena mi je dijagnoza: adenokarcinom debelog crijeva, 4. STADIJ.
Nakon prvotnog šoka i osjećaja bezizlaznosti saznao sam za biljno liječenje kod Zdenka Jambrešića (Jami) i odlučio sam se boriti.
Bio sam u vrlo lošem stanju i u bolovima no pokušao sam sa ekološkim biljkama koje nemaju nuspojava i to se pokazalo spasonosno.
U kratkom vremenu (nakon par tjedana) krvna slika se počela normalizirati, počela mi se vraćati energija, bolovi nestajati i to se sve pokazalo na pregledu u bolnici.
Nakon nekih tri mjeseca doktori su zaključili da nema više živih tumorskih stanica ali su zbog sumnje ipak izvršili operaciju, – operirali su 5×5 centimetra veliki karcinom koji je analizom potvrđeno da nema u sebi niti jedne žive tumorske stanice.
S obzirom da ništa drugo nisam koristio za vrijeme bolesti osim Jami ljekovitog bilja, znam da su one uništili te tumorske stanice. U nalazima iz bolničkog liječenja se također potvrđuje da je liječenje bilo samo sa Jami biljkama za tumore.
Sve ove navode mogu potvrditi sa bolničkim nalazima!

Ja i moja obitelj se beskrajno zahvaljujemo jer uspjelo je što se smatralo nemogućim. Iscjeljenje i potpuni oporavak od četvrtog stadija karcinoma. ❤️ Nalazi