EKO Dodaci prehrani

Cilj je organska proizvodnja od sjemena do finalnih proizvoda (kapsule, sok i čaj), a naš glavni prioritet je kvaliteta. Upoznajte naše proizvode te izliječite dijabetis tipa 2 ili tipa 1, tumore, gušteraču, probavni i urinarni trakta itd.

U ponudi imamo EKO DODACI PREHRANI:

POVRATAK PRIRODI – to je budućnost liječenja koje nastaje u Dubravi pored Vrbovca, obrt JAMI, gdje iz vlastite ekološke proizvodnje i prerade stvaramo prirodne lijekove za sve vrste tumora u svim stadijima, leukemiju, dijabetes i Koronu, – i to sve bez nuspojava.To postižemo vlastitim ekološkim mješavinama biljaka za vrlo snažan imunitet, sa jakim protuvirusnim, protutumorskim i protuupalnim djelovanjem što je presudno i spasonosno kod Korone – respiratori nisu potrebni. Vjerojatno niti maske neće trebati, pa bi to bila prilika da se vratimo u uobičajen društveno-ekonomski život kao i prije Korone.

Nakon utvrđene dijagnostike, liječenje se može naručiti mailom, SMS porukom ili telefonskim pozivom, i već kroz par dana terapija ozdravljenja može započeti.

Neprocijenjiva je vrijednost što većina više neće trebati odlaziti u bolnice i klinike (osim zbog dijagnostike ili neodgodive operacije) već će se liječenje moći provoditi u toplini vlastitog doma, na radnom mjestu, ili na odmoru, a sve bez bolova i bez nuspojava.
Lako je predvidjeti da je to budućnost liječenja.

Prikazuje se svih 4 rezultata