PayPal servis

PayPal servis elektroničkoga plaćanja nudi svojim korisnicima usluge prijenosa novca, transfera novca na drugi račun, kupnje i prodaje.

Korištenje PayPal servisa

Za korištenje usluga PayPala potrebna je prethodna registracija. Postupak registracije brz je i jednostavan, a obavlja se na web stranici www.paypal.com. Prilikom registracije potrebno je imati e-mail adresu te debitnu ili kreditnu karticu. Proces registracije započinje klikom na “Sign up / Open an account”. Potrebno je slijediti upute, ispravno upisati podatke te svakako pročitati Uvjete korištenja.

Konverzija valute

PayPal provodi konverziju valute prodajnoga mjesta (EUR, USD i slično) u kune sukladno vlastitoj tečajnoj listi. Nakon povlačenja sredstava s PayPal računa potrebno je nekoliko dana da iznos bude vidljiv na vašem računu (kartici).

Detaljnije informacije možete pronaći na stranicama PayPala, putem kojih se možete obratiti i PayPalu u slučaju poteškoća vezanih uz PayPal račun.


Želim platiti naručeni proizvod s PayPal-om

 

Jednostavno je!, Logirate se na svoj PayPal račun

 

Kliknite na karticu ” Pošalji novac “.

 

Ispunite podatke koje zahtijeva PayPal:

unesite e-mail : z.jambresic@gmail.com

iznos koji trebate uplatiti i odaberite da li se radi o plaćanju za proizvode. Imajte na umu da korisnik plaća proviziju, u drugom slučaju je besplatan samo ako se naplaćuje na Vaš bankovni račun ili imate PayPal saldo. Ako plaćate karticom, postoji paypal provizija.

Preporučite nas :